I Sverige finns det massor av människor som är intresserade av och har fiske som ett intresse. Med anledning av att det finns så mycket vatten som omger Sverige så har även just fiske blivit en stor industri. Det finns också många människor från andra länder som väljer att åka på fiskesemester i Norden, men många gånger blir Sverige då slagna på fingrarna av Norge som anses och har ett bättre fiske än vad som finns att tillgå i Sverige. Hur som helst är det intressant och roligt att fiska. Här kan du beroende på hur du väljer att fiska sitta i många timmar med dig själv och naturen eller i goda vänners lag.

På denna sida kommer du att få läsa lite generellt om fiske, som är avsett att engagera och uppmuntra alla till att få insikt i hur skönt och avkopplande det kan vara att ge sig ut och fiska, samt även den stora spänning och underhållning det ger för många människor. Det finns också två väsentliga skillnader när det gäller fiske och detta är yrkesfiske som kanske inte alls är roligt, och sedan är det allt det roliga du gör som hobbyfiskare. Här finns det också olika sätt att fiska.

Här kommer du också att få känna till olika sätt att fiska, såsom flugfiske, mete och att kasta med kastspö. Detta är de tre grundläggande metoderna för alla som har fiske som ett stort intresse. Hur detta går till och vad det finns för fisk att fånga får du reda på genom att läsa vidare på denna sida. Hoppas att läsningen blir rolig och intressant, givande och kanske till och med inspirerar någon att börja med fiske på fritiden. Välkommen till tivedenflyfish.se och ta del av alla den trevliga gratisinformation som ges gällande fiske i Svenska vatten.